Pizza Naturalex - Prima pizza naturala din Timisoara, care nu ingrasa

Prima pizza naturala si sanatoasa din Timisoara, care nu ingrasa, exclusiv in pizzeria Giovanna, doar 685 calorii

Cu un blat din amestec de faina integrala de grau si secara, precum si ingrendientele ce le contine, pizza NATURALEX este recomandata pentru o alimentatie sanatoasa, bogata in fibre si proteine, ce ajuta la mentinerea greutatii.

Ce contine pizza NATURALEX si cum poate fi benefica sanatatii tale:

  • Grau integral - constituie baza unei alimentatii naturale, practic indicat in toate afectiunile cronice, degenerative, in toate tulburarile vegetative, sterilitate, afectiuni neurologice, endocrine, digestive, renale, hepatice, cardiace, etc.
  • Secara - are mare valoare nutritiva si actioneaza ca energizant, antisclerotic, laxativ, calmant si vitaminizant. Ajuta la pierderea greutatii, fiindca da imediat senzatia de saturare, chiar dupa o cantitate scazuta. Scade riscul de a dezvolta pietre la fiere, prin scaderea vitezei de secretie si a nivelului grasimilor din sange (trigliceride). Micsoreaza pericolul dezvoltarii diabetului de tip 2.
  • Ciupercile te ajuta sa slabesti - un aspect deosebit de important este acela al valorii nutritive deoarece au foarte putine calorii. Ciupercile au excelente proprietati de antioxidanti, ceea ce le transforma in alimente-minune in terapiile anti-cancer. Ciupercile iti asigura un aport redus de calorii, facandu-te sa eviti consumul de mancaruri grase. Gratie continutului de potasiu, ciupercile ajuta in reglarea tensiunii arteriale.
  • Semintele de dovleac - sporesc cantitatea de zinc din organism, mineral esential pentru imunitate si pentru sanatatea aparatului reproductiv al barbatului. Semintele de dovleac micsoreaza nivelul de colesterol, ajuta la remineralizarea sistemului osos si contin grasimi monosaturate care previn bolile de inima.
  • Porumbul - principalele contributii aduse de porumb la propria noastra sanatate sunt reprezentate de fibre si de acidul folic. Aceste elemente ajuta la mentinerea unui sistem cardiovascular sanatos, la prevenirea mai multor tipuri de cancer, la mentinerea unei memorii intacte, ajuta tranzitul intestinal si cresterea nivelului de energie din organism.

Pentru comenzi vizitati sectiunea de Pizza din meniul nostru.